خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درج نماد یک شرکت فولادی در فرابورس

مشرق | اقتصادی | چهارشنبه، 20 اسفند 1399 - 14:59
شرکت فروسیلیسیم خمین با نماد معاملاتی "فروسیل" در فهرست نرخ‌های فرابورس ایران درج شد.
شركت،خمين،ماده،فرابورس،معاملاتي،نماد،سنگ

به گزارش سرویس بورس مشرق، شرکت فروسیلیسیم خمین(سهامی عام) پس از احراز کلیه شرایط پذیرش به عنوان دویست و سی و هفتمین نماد معاملاتی(یکصد و چهل و سومین شرکت در بازار دوم) در فهرست نرخ‌های فرابورس ایران درج شد.
این شرکت که در تاریخ ۵ مهرماه ۹۹ پذیرش و در روز ۱۲ اسفند جاری نزد سارمان بورس اوراق بهادار ثبت شده، با نماد معاملاتی "فروسیل" در گروه فلزات اساسی، زیرگروه تولید آهن و فولاد پایه با کد ۲۷۱۰ روی تابلوی فرابورس ایران نشسته است.
شایان ذکر است شرکت فروسیلیسیم خمین از بهمن ماه سال ۹۶ در شهرک صنعتی شهرستان خمین آغاز به کار کرده و محصولات آن به کشورهای جمهوری چک، بلژیک، عمان، ترکیه و آلمان نیز صادر شده است.
فروسیلیسیم از چهار ماده اولیه سنگ سیلیس، کک متالوژی، زغال سنگ و پوسته اکسیدی تولید می‌شود و به عنوان ماده اکسیژن‌زدا در صنایع بزرگ فولادسازی و ماده جوانه‌زا در چدن‌سازی کشور کاربرد دارد.