خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نفت جهانی در مدار صعود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 20 اسفند 1399 - 10:12
قیمت شاخص نفت خام برنت با ۱۵ سنت افزایش، به ۶۷ دلار و ۶۷ سنت و دبلیوتی‌آی آمریکا با ۲۳ سنت افزایش به ۶۴ دلار و ۲۴ سنت برای هر بشکه رسید.
سنت،نفت،قيمت،شاخص

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت شاخص نفت خام برنت ساعت ۵ و ۱۴ دقیقه امروز (چهارشنبه، ۲۰ اسفندماه) با ۱۵ سنت افزایش به ۶۷ دلار و ۶۷ سنت و قیمت شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا با ۲۳ سنت افزایش به ۶۴ دلار و ۲۴ سنت برای هر بشکه رسید.
قیمت نهایی شاخص نفت خام برنت روز سه‌شنبه (۱۹ اسفندماه)، ۶۷ دلار و ۵۲ سنت و قیمت شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا ۶۲ دلار و یک سنت بود.
قیمت نفت امروز پس از کاهش در دو معامله پیاپی، افزایش یافت، زیرا سرمایه‌گذاران منتظر داده‌های مربوط به ذخیره‌سازی نفت خام ایالات متحده در روز بعد و اعلام تغییر قیمت‌ها در معامله‌های بعدی بودند.
تحلیلگران بانک یی‌پی‌جی (EPG) در این باره گفتند: ائتلاف سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک پلاس) ممکن است قربانی موفقیت خود شوند، زیرا قیمت‌های بالاتر ناشی از محدودیت عرضه می‌تواند انگیزه‌ای برای تولید نفت ایالات متحده باشد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/