سفر به گلستان ممنوع/ بیم شیوع پیک چهارم وجود دارد
گرگان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به سفرهای نوروری به استان های شمالی گفت: با توجه به شیوع بیماری جهش یافته کرونا، بیم این وجود دارد شاهد افزایش بیماران در گلستان باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فاضل شامگاه سه شنبه در گفتگوی خبری اظهارکرد: در حال حاضر ۲۶۳ بیمار کرونایی در سطح بیمارستان های گلستان بستری هستند که از این تعداد ۶۲ بیمار در آی سی یو بستری بوده و ۲۵ بیمار هم به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.
وی بر لغو سفرهای نوروزی به استانهای شمالی تاکید کرد و افزود: براساس مصوبات ستاد ملی کرونا سفر به شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع است.
فاضل گفت: در گلستان سه پیک بیماری پشت سر گذاشته شده و با توجه به شیوع بیماری جهش یافته کرونا در خوزستان، بیم این وجود دارد با توجه به اینکه استان های شمالی مقصد مسافران است افزایش بیماران در استان را شاهد باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان بیان کرد: توصیه این است که هم استانی ها به مسافرت نرفته و مسافران هم وارد استان گلستان نشوند زیرا هر فرد بیمار می تواند بیماری را از نقطه ای به نقطه دیگر منتقل کند.