تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی مازندران در نوروز ۱۴۰۰
مدیرکل دامپزشکی مازندران از تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد.

ایسنا/مازندران مدیرکل دامپزشکی مازندران از تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران، محمدحسن گلپایگانی اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان از ۲۵ اسفند جاری طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی آغاز و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه هدف از اجرای این طرح را در نوروز ۱۴۰۰ ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآوردههای خام دامی و رفاه حال شهروندان عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی در سطح استان در دو شیفت کاری صبح و عصر با انجام بازدیدهای سرزده خود بر این مراکز نظارت دقیق میکنند.
گلپایگانی مراکزی که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارند را کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی، مراکز عرضه ماهی، گوشت قرمز، رستورانها، هتلها، کبابیها، چلوکبابی ها،قصابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی برشمرد.
مدیرکل دامپزشکی استان مازندران از شهروندان خواست مواد پروتئینی خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی خریداری و در هنگام خرید ضمن استفاده از محصولات بسته بندی شده، به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین لوگوی دامپزشکی بر محصول توجه داشته باشند.
انتهای پیام