ممانعت از تغییر کاربری ۱۵۱ هکتار زمین کشاورزی کرمانشاه انجام شد
کرمانشاه- دادستان کرمانشاه گفت: از تغییر کاربری ۱۵۱ هکتار از اراضی کشاورزی کرمانشاه ممانعت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام کرمی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در دادسرای استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس وظیفه دادگستری هر پروندهای که وارد فرایند دادگستری شود پیگیری خواهد شد و در یک سال گذشته پروندههای مهمی مانند پرونده آسیه پناهی، مانکن زنده و تکیه معاون الملک رسیدگی شده است.
وی افزود: به طور میانگین چهار هزار و ۸۰۰ پرونده در ماه به دادسرا استان کرمانشاه ارجاع داده میشود و با تلاشهای صورت گرفته در راستای عمل به سند تحول قضائی یک هزار و ۳۰۰ پرونده با رسیدگی صورت گرفته از موجودی دادسرا و ۲ هزار و ۲۰۰ پرونده از قسمت اجرای احکام کاهش یافته است.
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه تصریح کرد: ممکن است صدور حکم دعوای بین افراد را حل کند اما اختلافها بین خانوادهها باقی خواهد ماند، پس چه بهتر است افراد با گفتگو اختلاف خود را حل کنند.
کرمی با اشاره به موضوع پیشگیری از وقوع جرم گفت: پیشگیری از وقوع جرم یک کار فرا قوهای است و با توجه به شرایط کرونا و مشکلات معیشتی نتوانستیم از ورودی پروندهها را کاهش دهیم.
وی بیان کرد: در موضوع تغییر کاربری اراضی کشاورزی و ملی با توجه به اینکه استان کرمانشاه به لحاظ کشاورزی بسیار دارای زمینهای کشاورزی خوبی است و موضوع امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است در ۱۱ ماهه گذشته ۱۵۱ هکتار از این اراضی رفع تصرف شده است که در ۱۰ سال گذشته ۳۹۳ هکتار از اراضی تغییر کاربری آنها متوقف شده است.
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: یکی از راههای جلوگیری از زمین خواری و تغییر کاربری سند دار شدن این اراضی است که جلوی سو استفاده افراد را خواهد گرفت و در این راستا برای یک هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی متعلق به جهاد کشاورزی و ۸۰ هکتار از اراضی راه و شهرسازی سند صادر شده است.
مطالبات ۲۰۰ نفر از مالباختگان گلیم و گبه کرمانشاه تا پایان سال پرداخت میشود
کرمی با اشاره به پرونده گلیم و گبه افزود: در این پرونده حکم رد مال برای فرد محکوم شده صادر است و اموال این فرد برای پرداخت به مالباختگان در حال فروش است و تاکنون ۱۳ هزار نفر پولهای خود را دریافت کردهاند.
وی ادامه داد: بدهیهای این فرد به تعداد بیش از ۴۳۰ نفر به ارزش ۲۳ میلیارد تومان باقی مانده است و تا پایان سال بدهی ۲۰۰ نفر دیگر به ارزش ۶ میلیارد تومان پرداخت خواهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه تصریح کرد: متأسفانه تعداد معتادین متجاهر و زباله گردها در کرمانشاه در حال افزایش است و ظرفیت کمپهای ماده ۱۶ با توجه به کرونا با محدودیتهایی مواجه شده است اما از یک ماه گذشته جمع آوری این معتادین از سطح شهر آغاز شده است.
کرمی بیان کرد: وظیفه جمع آوری این معتادین بر عهده سازمان بهزیستی، شهرداری، فرمانداری و ستاد مبارزه با مواد مخدر است اما برای نگه داری آنها به اعتبار نیاز است.
وی گفت: در یک سال گذشته زندانیانی که از قبل در زندان حضور داشتهاند به کرونا مبتلا نشدهاند اما افرادی که به مرخصی آمدهاند و یا به تازگی حکم آنان صادر است موارد مبتلا را در زندان داشتهایم که روند درمانی آنها پیگیری میشود.
دادستان کرمانشاه با اشاره به موضوع طرح پایش زندانیان خاطر نشان کرد: زندانیان جرایم غیر عمد و کسانی که بیشتر دوران محکومیت خود را سپری کردهاند با پرداخت بدهی و رضایت شاکی از زندان آزاد شدهاند اما تاکید میکنم کسانی که حضور آنها در جامعه باعث برهم خوردن امنیت میشود در زندانها باقی خواهند ماند.