خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر به هرمزگان ممنوع است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 19 اسفند 1399 - 13:13
معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان گفت: از ۲۰ اسفندماه در همه ورودی‌های هرمزگان آزمایش کرونا انجام می‌شود که مسافران بدون تست کرونا اجازه ورود به شهرستان‌های استان ندارند.
كرونا،هرمزگان،اسفندماه،استان

ایسنا/هرمزگان معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان گفت: از ۲۰ اسفندماه در همه ورودی‌های هرمزگان آزمایش کرونا انجام می‌شود که مسافران بدون تست کرونا اجازه ورود به شهرستان‌های استان ندارند.
علی رئوفی ظهر امروز(۱۹ اسفندماه) در جمع خبرنگاران، افزود: در جلسه ستاد کرونای استان مصوب شده است که دریابانی و نیروی انتظامی با قایق‌هایی که مسافرین را بصورت غیرمجاز منتقل می‌کنند، برخورد کند.
وی تصریح کرد: از ۲۰ اسفندماه در همه ورودی‌های هرمزگان آزمایش کرونا انجام می‌شود که مسافران بدون تست کرونا اجازه ورود به شهرستان‌های استان ندارند.
رئوفی بیان کرد: طبق مصوبه ستاد ملی کرونا مسافرت به شهرهایی که وضعیت آن‌ها آبی یا زرد است ممنوع نیست، ولی هرمزگان به دلیل اینکه استانی مسافرپذیر است سفر کردن به آن ممنوع است.
انتهای پیام