خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیدا شدن چند خمره تاریخی بر اثر شدت بارندگی های ایلام

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 11 فروردین 1398 - 21:08
ایلام - مدیر کل میراث فرهنگی استان ایلام از پیدا شدن چند خمره تاریخی بر اثر شدت بارندگی های ایلام خبر داد.
ميراث،خمره،فرهنگي،آذوقه،يگان،دره

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالمالک شنبه زاده اظهار داشت: با عنایت به بارش‌های سیل آسا در نقاط مختلف استان ایلام به ویژه مناطقی که دارای آثار تاریخی است یگان حفاظت از میراث فرهنگی فعال و به حالت آماده باش درآمده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام از همشهریان و انجمن‌های میراث خواست در مراقبت از آثار تاریخی همکاری لازم را با مسئولان امر داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه در سیلاب امروز در شهرستان دره شهر دو خمره جای آذوقه هویدا و کشف شده است، ادامه داد: به محض اطلاع از این موضوع بلافاصله یگان حفاظت میراث فرهنگی به منطقه اعزام و با همکاری نیروی انتظامی دو خمره در حال بیرون آوردن و انتقال به موزه شهرستان دره شهر هستند.
شنبه زاده تصریح کرد: این دو خمره ذخیره آذوقه متعلق به دوران اواخر دوره ساسانی و اوایل دوره اسلامی هستتد.