خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آژانس بین المللی انرژی اتمی: ایران غنی سازی را با سانتریفیوژ‌های پیشرفته‌تر آغاز کرده است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 18 اسفند 1399 - 22:24
آژانس بین المللی انرژی اتمی از غنی سازی اورانیوم بوسیله سانتریفیوژ‌های پیشرفته IR-۲m خبر داد.
آژانس،ايران،آبشار،گزارش،اورانيوم،المللي،قطعنامه،اتمي،نصب

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارشی از آغاز غنی سازی اورانیوم بوسیله سانتریفیوژ‌های پیشرفته IR-۲m از سوی ایران خبر داد.
آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش خود اعلام کرد: ایران غنی سازی اورانیوم را با سومین آبشار سانتریفیوژ‌های پیشرفته IR-۲m در تأسیسات زیر زمینی خود در نطنز آغاز کرده است.
در گزارش آژانس با اشاره به هگزا فلوراید اورانیوم (UF۶) به عنوان مواد اولیه سانتریفیوژ‌ها آمده است: در مارس ۲۰۲۱، آژانس تأیید کرد ایران تزریق گاز هگزافلوراید اورانیوم (UF۶) را به سومین آبشار از ۱۷۴ سانتریفیوژ IR-۲m آغاز کرده است.
در ادامه این گزارش آمده است: چهارمین آبشار از ۱۷۴ سانتریفیوژ IR-۲m نصب شده، اما هنوز با UF۶ طبیعی گازدهی نشده است.
همچنین نصب پنجمین آبشار سانتریفیوژ‌های IR-۲m در حال انجام است و نصب ششمین آبشار سانتریفیوژ‌های IR-۲m هنوز شروع نشده است.
گفتنی است پیشتر شبکه الجزیره به نقل از خبرنگار خود اعلام کرده بود کشور‌های اروپایی پیش نویس قطعنامه محکومیت ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی را به خاطر مسأله پروتکل الحاقی پس گرفتند.
خبرگزاری رویترز نیز به نقل از شماری از دیپلمات‌های اروپایی گزارش داده بود انگلیس، فرانسه و آلمان طرحی که با حمایت آمریکا برای انتقاد از ایران بخاطر کاهش همکاری خود با آژانس تهیه کرده بودند، را کنار گذاشتند.
لارنس نورمن، خبرنگار وال‌استریت ژورنال نیز در حساب توئیتری خود اعلام کرد: دو منبع متفاوت تایید کرده‌اند، شورای حکام آژانس دیگر تصمیم ندارد علیه ایران قطعنامه صادر کند.
پس از آن نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین المللی عقب نشینی تروئیکای اروپایی از ارائه قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام را نمود حاکمیت عقل سلیم ارزیابی کرد.
انتهای پیام/