خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگرش‌ها به مقوله تعلیم و تربیت باید تغییر کند

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 18 اسفند 1399 - 19:53
تبریز- وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نگرش ما به مقوله تعلیم و تربیت باید تغییر کند، گفت: ما در آموزش با انباشت اطلاعات مواجه بودیم که در حال تغییر آن هستیم.
آموزش،ميرزايي،حاجي،آذربايجان،شرقي،پرورش،دانش

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن حاجی میرزایی روز دوشنبه در نشست با دانش آموزان منتخب استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه کرونا همه مناسبات جمعی را تحت تأثیر قرار داده و به آموزش یک ضربه اساسی زده است، افزود: تلاش ما این است که جلوی افت آموزش و پرورش را در تاثیرپذیری از شرایط شیوع کرونا بگیریم.
وی با بیان اینکه این فضا در کنار همه تهدیداتی که داشته است، فرصت‌های طلایی نیز دارد، یادآور شد: خلاقیت، نوآوری و ظرفیت‌های ذهنی انسان‌ها در تغییرات بروز می‌دهد.
حاجی میرزایی تاکید کرد: ما باید در عرصه فضای مجازی خودمان را تقویت کنیم چرا که آینده در این فضا اتفاق می‌افتد.
وزیر آموزش و پرورش با یادآوری اینکه نقش معلم قابل کاهش و حذف کردن نیست، گفت: نرم افزار شاد و تلویزیون ابزارهای دست معلم است.
محسن حاجی میرزایی صبح امروز وارد فرودگاه بین المللی شهید مدنی شد و پس از دیدار با امام جمعه تبریز در نشست‌های جداگانه با معلمان و اصحاب فرهنگیان آذربایجان شرقی و دانش آموزان منتخب استان شرکت کرد.
امروز همچنین بخش نخست دهکده ورزشی دانش آموزی استان آذربایجان شرقی با حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح و بخش‌هایی نیز کلنگ زنی شد.