خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خشم اتلتیکو از رئال مادرید

ایسنا | ورزشی | دوشنبه، 18 اسفند 1399 - 19:32
باشگاه اتلتیکومادرید از رفتار رئال مادرید پس از پایان داربی به شدت عصبانی شد و در شبکه های اجتماعی نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
ارناندس،مادريد،رئال،داوري،باشگاه،فليپه،داربي

باشگاه اتلتیکومادرید از رفتار رئال مادرید پس از پایان داربی به شدت عصبانی شد و در شبکه های اجتماعی نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا و به نقل از آس، تیم اتلتیکومادرید از اظهارات بازیکنان و مدیران باشگاه رئال مادرید درباره داوری ارناندس ارناندس در داربی مادرید ناراحت شده است.
روخی بلانکو از صحبت های مسئولان رئال مادرید به خصوص امیلیو بوتراگنیو شگفت زده شد که گفت: ما نسبت به داوری شانس نداشتیم.
VAR نسبت به خطای هند فلیپه هشدار داد اما داور با وجود بازبینی آن را پنالتی اعلام نکرد.
دوباره ارناندس ارناندس!"
باشگاه اتلتیکو ناراحتی خود را در شبکه های اجتماعی نشان داد و در توئیترش به شدت از رفتار مادریدی ها انتقاد کرد و نوشت: حتی از صحنه های مشخص انتقاد می کنند.
برخی ها عادت کرده اند همیشه باد در جهت موافق آن ها بوزد.
اتلتیکو معتقد است ارناندس به درستی پنالتی هند فلیپه را اعلام نکرد و تنها کسانی که نباید از قضاوت شکایت کنند رئال مادریدی ها هستند چون فصل گذشته داوری ها مشکوک و به نفع این تیم بود که در نهایت سفیدپوشان جام قهرمانی را بالای سر بردند.
این موضوع را لوییس سوارس در پایان نیمه نخست هنگام بحث با لوکاس واسکس به بازیکن اسپانیایی یادآوری کرد.
انتهای پیام