خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدامات اضطراری جهت جلوگیری از طغیان کشکان به شهر پلدختر

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 11 فروردین 1398 - 19:11
شهردار پلدختر گفت: اقدمات اضطراری جهت ممانعت از طغیان رودخانه کشکان به داخل شهر پلدختر انجام شده است.
شهر،پلدختر،آب،پوشش

صمد چراغی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پلدختر اظهار داشت: برخی نقاط این شهر از جمله دردیا، کوی شهرداری، مسکن مهر، میدان شهید بهشتی به‌دلیل بارندگی‌های شدید رگباری دچار آب‌گرفتگی مقطعی شدند، ولی کانال‌ها آب را منتقل کردند و مشکل خاصی وجود ندارد.
وی افزود: دیواره ساحلی شهر پلدختر با دایک‌های حفاظتی پوشش داده شده و سنگ‌های زاپاس برای مواقع اضطراری پوشش داده شده‌است، هر کاری لازم بوده با کمک دستگاه‌ها انجام داده‌ایم.
شهردار پلدختر عنوان کرد: با این حجم بارندگی امکان ورود آب به داخل شهر وجود ندارد، مگر سیلابی رخ بدهد که در تاریخ بی‌سابقه باشد تا آب وارد شهر شود و این بستگی به بارش‌های بالادست دارد.
انتهای پیام/ح