خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ زندانی جرایم غیرعمد به برکت موقوفات در مازندران آزاد شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 اسفند 1399 - 12:01
ساری- مدیرکل اوقاف وامور خیریه مازندران با اشاره به آزادی ۳۰ زندانی جرایم غیرعمد در استان به برکت موقوفات گفت: از این تعداد ۱۰ نفر در قائمشهر آزاد شدند.
اوقاف،خيريه،مازندران،امور،موقوفات،ويروس،كرونا،غيرعمد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی صبح دوشنبه در جلسه شورای اداری اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران که در سالن اجتماعات شهید نوریان امامزاده عباس (ع) ساری برگزار شد ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع)، اظهار کرد: اوقاف و امور خیریه مازندران طی سال جاری بیش از ۱۰۰ هزار بسته معیشتی را از محل موقوفات و کمک‌های خیرین بین نیازمندان و افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی توزیع شده است.
وی به ورود جدی اوقاف و امور خیریه مازندران در مقابله با ویروس کرونا خبر داد و افزود: در ایام شیوع ویروس کرونا بیش از ۲۰۰ میلیون تومان از محل موقوفات جهت مقابله با این ویروس به مراکز درمانی پرداخت شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به اینکه اوقاف به نیازهای روز جامعه ورود کرده و در بخش‌های مختلف به مردم خدمت‌رسانی می‌کند، بیان کرد: طی روزهای گذشته به برکت موقوفات شهرستان قائمشهر ۱۰ زندانی جرایم غیرعمد با پرداخت ۵۰۰ میلیون ریالی به آغوش خانواده بازگشتند.
حیدری خاطرنشان کرد: پیش از این ۲۰ زندانی جرایم غیرعمد به برکت موقوفات استان آزاد شده بودند.
وی گفت: در ایام شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های برگزاری مراسمات در اماکن متبرکه، اوقاف و امور خیریه مازندران از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی بهره‌گیری کرده و برنامه‌های تبلیغی و فرهنگی را با حضور مبلغان اجرا کرده است.