نگرانی ازتلاش تلآویو برای ممانعت از بازگشت فلسطینیان به کشور خود
مهر
|
بینالملل
|
یکشنبه، 11 فروردین 1398 - 17:55
«میشل عون» رئیس جمهوری لبنان در جریان سخنرانی در نشست سران اتحادیه عرب در تونس، تأکید کرد: از تلاش های اسرائیل برای ممانعت از بازگشت فلسطینیان به اراضی خود نگران هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، «میشل عون» رئیس جمهوری لبنان در جریان نشست سران اتحادیه عرب در تونس اقدام به ایراد سخنرانی کرد.
بر اساس این گزارش، وی در جریان این سخنرانی تأکید کرد: پس از به رسمیت شناخته شدن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، برخی کشورها تلاش برای حاکم ساختن واقعیت جدیدی در فلسطین را آغاز کردند.
وی افزود: آیا شورای امنیت سازمان ملل قادر است از حق و حقوق سوریه و لبنان در مناطق اشغال شده آنها حمایت به عمل آورد.
عون اظهار داشت: بیروت به شدت نگران اصرار جامعه جهانی مبنی بر لزوم باقی ماندن آوارگان سوری در لبنان است.
وی ادامه داد: بیروت همچنین از تلاش اسرائیل برای نقض قطعنامه شماره ۱۹۴ و محروم ساختن فلسطینیان از بازگشت به اراضی مادری خود، به شدت نگران است.