خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۵ درصد راه‌های آسیب‌دیده ناشی از سیل روستایی هستند

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 11 فروردین 1398 - 17:42
کرمانشاه- وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وقوع سیل در برخی استان ها گفت: ۶۵ درصد راه‌های آسیب‌دیده ناشی از سیل راه روستایی هستند.
كرمانشاه،روستايي،استان،توجه،كشور،ريزش،سامانه،فرعي،سالي،كوه

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی عصر امروز در جمع خبرنگاران در کرمانشاه اظهار داشت: سامانه بارشی که اطلاع رسانی شده در غرب کشور از جمله استان کرمانشاه فعال خواهد بود که بیشترین حجم فعالیت آن از امشب تا صبح فردا است.
وی افزود: میزان بارش این سامانه بر اساس محاسبات انجام شده توسط سازمان هواشناسی دارد تقریباً به اندازه یک فصل استان است.
وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: با توجه به اینکه هم زمین اشباع شده و هم حداکثر ظرفیت رودخانه‌ها تکمیل است مردم باید به هشدارها توجه داشته و حاشیه رودخانه‌ها را تخلیه کنند که موضوع مهمی است و باید در دستور کار قرار گیرد.
وی عنوان کرد: مهمترین اقدام در ستاد بحران استان پیش بینی و پیشگیری قاطع است که تا کنون کرمانشاه در این زمینه موفق بوده است.
اسلامی تصریح کرد: مهمترین موضوعاتی که اکنون در سطح کشور با آن مواجه هستیم آب شستگی، ریزش کوه، رانش زمین و تخریب پل هاست که می‌طلبد مردم از سفرهای غیر ضرور خودداری کنند و به تذکرات پلیس راه و راهداران توجه داشته باشند.
وی ادامه داد: خدا را شاکریم که رحمت الهی نازل شده و سال پربارشی را تجربه می‌کنیم و از یک دوره سخت خشک سالی وارد یک دوره تر سالی شدیم و باید خود را با شرایط یک زندگی جدید انطباق دهیم و امیدواریم که حادثه‌ای اتفاق نیافتد.
وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: به طور طبیعی راه‌های فرعی و روستایی بیشترین آسیب را می‌بینند چون بسیاری از راه‌های روستایی راه‌هایی هستند که به لحاظ مهندسی و هندسه راه متأثر از مسیر طبیعی که در طول تاریخ شکل گرفته احداث شده اند.
وی خاطر نشان ساخت: تا کنون حدود ۶۵ درصد راه‌هایی که در کل کشور آسیب دیده اند در راه‌هایی روستایی و فرعی بوده است مگر نقاطی که همراه با ریزش کوه بود که نقاط شناخته شده‌ای هستند و هشدارهای لازم نیز از قبل داده شده است.