خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهار بخش عمده آتش‌سوزی در گمرک فراه؛ 3 مخزن سوخت و 2 تانکر طعمه حریق شدند

فارس | بین‌الملل | شنبه، 16 اسفند 1399 - 17:43
والی فراه گفت: در حال حاضر با حضور آتش‌نشانان ایرانی موج آتش مهار شده و تنها 20 درصد باقی مانده است.
فراه،گمرك،آتش،والي،بازرگانان،دارائي،هرات،مخزن،تلفات

«تاج محمد جاهد» والی فراه در گفتگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس گفت: حوالی ظهر امروز شنبه آتش‌سوزی در مخازن مواد نفتی بازرگانان فراه که نزدیک به گمرک این ولایت است، اغاز شده و پس از آن تمام منابع برای مهار آن بسیج شدند.
وی افزود: در حال حاضر با حضور آتش‌نشانان ایرانی و همکاری سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران درهرات و والی خراسان جنوبی که به سرعت به منطقه رسیده و موج آتش مهار شده است و تنها 20 درصد دیگر از آتش باقی مانده است.
والی فراه درباره تلفات این حادثه گفت: در بررسی اولیه 3 مخزن نگهداری و 2 تانکر طعمه حریق شده و این حادثه تلفات جانی نداشته است.
وی تاکید کرد به دلیل وجود فاصله میان ذخایر مواد نفتی بازرگانان و گمرک فراه ، تاسیسات و خودروهای موجود در گمرک از خطر آتش سوزی درامان ماندند.
«محمد رفیع تابع» رئیس روابط عمومی وزارت دارائی افغانستان با تائید آتش سوزی در مخزن بازرگانان نزدیک به گمرک فراه گفت : هیاتی برای بررسی دقیق این رویداد از جانب وزارت دارائی ایجاد شده و به منطقه اعزام می شود.
این دومین بار است که در گمرک فراه آتش‌سوزی صورت می‌گیرد.
در ۲۵ ماه بهمن، آتش‌سوزی مهیب در گمرک اسلام قلعه هرات رخ داد.
بر اساس آمار اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری هرات بیش از ۱۰۰ میلیون دلار در این آتش‌سوزی دود هوا شد.
/انتهای پیام/