خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیر تاجیک داور مسابقه استعدادیابی خوانندگی شد

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 16 اسفند 1399 - 16:54
امیر تاجیک، خواننده ایرانی داور مسابقه استعدادیابی خوانندگی «نواهنگ» در کانال آی‌فیلم۲ شد.
نفر،مسابقه،شركت،رأي،برنامه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی شبکه آی‌فیلم، مسابقه استعدادیابی «نواهنگ» به تهیه‌کنندگی فرشید محمودی، نمایش رقابت داوطلبان شرکت در مسابقه تلویزیونی شبکه آی فیلم برای افغانستانی‌های مقیم ایران در عرصه خوانندگی است.
علاوه بر امیر تاجیک، محمدرضا چراغعلی از آهنگسازان معروف و مهرداد هویدا خواننده و آهنگساز معروف کشورمان نیز به‌عنوان داور در مسابقه تلویزیونی حضور دارند و هادی کریمی، مجری افغانستانی اجرای این مسابقه را بر عهده دارد.
پس از اعلام فراخوان، از میان شرکت‌کنندگان، حدود ۱۳۰ نفر که قابلیت اولیه را داشته‌اند، در تست راستی‌آزمایی شرکت کردند که از میان آنان، ۴۸ نفر انتخاب شده‌اند که در ۱۲ قسمت چهارنفری شرکت می‌کنند.
۱۲ نفر برتر در سه برنامه نیمه‌نهایی شرکت می‌کنند و در آخر با رقابت سه نفر برگزیده نیمه‌نهایی، در برنامه فینال، نفر اول و دوم و سوم با رأی داوران مشخص می‌شوند.
علاوه بر سه نفر برتر با رأی داوران، یک نفر هم با رأی مخاطبان انتخاب می‌شود که بعد از پخش فینال برنامه، در یک ویژه‌برنامه معرفی خواهد شد.
پخش مسابقه «نواهنگ» آی‌فیلم۲ به احتمال زیاد از اوایل سال ۱۴۰۰ آغاز خواهد شد.