خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 14 آذر 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارشگر تلویزیون افغانستان: هیچ موضوعی نمی‌تواند میان روابط ایران و افغانستان اختلافی بیاندازد/ ایران همسایه و دوست افغانستان است/ ایران قدرت اول آسیا است

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 18:34
علي،روابط،فارس،آسيا،چراكه،انصاريان،افغانستاني،بازي،افغانستان ...

خلاصه خبر

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، «امان الله قیصاری» گزارشگر افغانستانی بازی ایران- یمن، در گفتگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، در خصوص حواشی پیش آمده در گزارش این بازی، گفت: من به عنوان یک گزارشگر فوتبال هیچ قصدی از حرفی که در خصوص سانسور زدم نداشتم و این جمله همان موقع به ذهنم رسید که به تماشاگرانی که از این موضوع بی‌اطلاع هستند، بگویم.
این گزارشگر افغانستانی در ادامه یادآور شد: ایران همسایه و دوست افغانستان است و من رابطه بسیار خوبی با ایرانیان دارم.
قیصاری در پایان گفت: من از همینجا سلام و دورود خود و همکارانم را در شبکه لمر و دیگر همکارانم در شبکه‌های افغانستان به مردم نجیب و خوب ایران می‌رسانم و می‌گویم هیچ موضوعی نمی‌تواند میان روابط ایران و افغانستان اختلافی بیندازد.
به گزارش فارس، شب گذشته ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که گزارشگر شبکه لمر افغانستان در خلال گزارش بازی به وجود تاخیر در پخش بازی از شبکه‌های تلویزیون ایران اشاره کرد.