خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل با دبی ۱۸۲۰ مترمکعب بر ثانیه در هندیجان مهار شد

مهر | اقتصادی، استان‌ها | یکشنبه، 11 فروردین 1398 - 14:54
اهواز - معاون طرح و توسعه شبکه‌های آبیاری و زهکشی سازمان آب و برق خوزستان از مهار سیل با دبی ۱۸۲۰ مترمکعب بر ثانیه در هندیجان توسط کانال سیلاب‌بر این شهرستان خبر داد.
سيلاب،هنديجان،شهر،زهكشي

به گزارش خبرگزاری مهر، آرش محجوبی گفت: این سیلاب بر، که به منظور حفاظت از شهر هندیجان و شبکه آبیاری و زهکشی این شهر احداث شده، توانست سیلابی با دبی حدود ۱۸۰۰ متر مکعب بر ثانیه را مهار و با عبور دادن ۱۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه از خود، از بروز خسارت به شهر هندیجان و شبکه‌های آبیاری و زهکشی این شهر جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه این سیلاب بر، در آذر ماه سال گذشته نیز در مهار سیلاب به‌خوبی عمل کرد، افزود: ساخت پروژه کانال سیلاب بر هندیجان در سال ۱۳۸۹ در کیلومتر ۳۵ جاده ماهشهر هندیجان، شروع و در سال ۱۳۹۵ به بهره‌برداری رسید.
معاون طرح و توسعه شبکه‌های آبیاری و زهکشی سازمان آب و برق خوزستان، عرض کف این سیلاب بر را ۵۰۰ متر و طول آن را ۵ کیلومتر خواند و گفت: این کانال سیلاب بر، سیلاب‌ها را به سمت خور هندیجان هدایت می‌کند.