خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشویق شهروندان برای اجرای طرح "کاپ" در سریال «نون خ ۳»

ایسنا | فرهنگی و هنری، اجتماعی و حوادث | شنبه، 16 اسفند 1399 - 13:42
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: به منظور اجرای طرح کاهش پسماند (کاپ) و تشویق شهروندان به مشارکت در این طرح، شیوه‌های نوین و بهینه مدیریت پسماند در سریال نوروزی «نون خ ۳» آموزش داده می‌شود.
سريال،پسماند،مديريت،برنامه،سازمان،نون،تلويزيوني،انتخاب

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: به منظور اجرای طرح کاهش پسماند (کاپ) و تشویق شهروندان به مشارکت در این طرح، شیوه‌های نوین و بهینه مدیریت پسماند در سریال نوروزی «نون خ ۳» آموزش داده می‌شود.
به گزارش ایسنا، صدرالدین علیپور گفت: یکی از برنامه‌های ما برای همه گیری طرح کاپ، آموزش و اطلاع‌رسانی به شهروندان است و برای پیشبرد این مهم از تمامی ظرفیت های موجود در حوزه های مختلف از جمله برنامه های پربیننده تلویزیونی بهره می‌گیریم.
وی ادامه داد: باتوجه به بررسی های صورت گرفته از میان سریال ها و برنامه های تلویزیونی در دست تولید، گزینه هایی انتخاب و مذاکراتی در این خصوص بین نمایندگان سازمان و تهیه کنندگان برنامه ها برای حمایت و همکاری مشترک صورت گرفت.
در نهایت و پس از برگزاری جلسات مختلف سریال «نون خ ۳» به عنوان برنامه تلویزیونی برگزیده معرفی شد.
علیپور با اشاره به دلایل انتخاب این سریال گفت: محبوبیت دو قسمت پیشین سریال «نون خ» در میان بینندگان، علاقه مندی تیم تهیه کننده و کارگردانی به موضوعات زیست محیطی و زمان پخش مناسب قسمت سوم را می توان از مهم ترین دلایل انتخاب این سریال برشمرد.
بر اساس گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند خاطرنشان کرد: تمرکز اصلی پیام های آموزشی ارایه شده در این سریال بر موضوعاتی چون عدم رهاسازی پسماندهای پلاستیکی در طبیعت، استفاده کمتر از ظروف یکبار مصرف و تفکیک و کم حجم سازی پسماندها استوار است.
انتهای پیام