خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یازدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو

فارس | استان‌ها | شنبه، 16 اسفند 1399 - 10:42
مرحله سوم یازدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو با حضور پنج دانش آموز از جنوب کشور 14 و 15 اسفند ماه برگزار شد و آخرین روز آن امروز شنبه 16 اسفند 1399 در شیراز درحال برگزاری است.<br/>دکتر رضا پورخسروانی مسئول پژوهش سرا‌های دانش آموزی استان فارس گفت: مرحله دوم المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو به میزبانی ١٩ شهر کشور و ۴۱۸ دانش آموز به صورت حضوری و در یک آزمون کتبی با هم به رقابت پرداختند و نهایتاً 29 نفر در کل کشور در مرحله سوم و پایانی این المپیاد به میزبانی چهار شهر مراغه، نیشابور، سنندج و شیراز 14 الی 16 اسفند برگزار می‌شود.<br/>مسئول پژوهش سرا‌های دانش آموزی استان فارس گفت: پیش از اتمام این دوره براساس طرح های ارائه شده، هر یک از دانش آموزان باید تولید محتوا به صورت آنلاین ارائه دهند و سپس مجموع امتیازات این دوره صاحبان مدال طلا، نقره و برنز را مشخص می کند. آیین اختتامیه یازدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو ۲۵ اسفند برگزار می‌شود.
المپياد،دانش،نانو،اسفند،فناوري

یازدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو
مرحله سوم یازدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو با حضور پنج دانش آموز از جنوب کشور ۱۴ و ۱۵ اسفند ماه برگزار شد و آخرین روز آن امروز شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ در شیراز درحال برگزاری است.
دکتر رضا پورخسروانی مسئول پژوهش سرا‌های دانش آموزی استان فارس گفت: مرحله دوم المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو به میزبانی ١٩ شهر کشور و ۴۱۸ دانش آموز به صورت حضوری و در یک آزمون کتبی با هم به رقابت پرداختند و نهایتاً ۲۹ نفر در کل کشور در مرحله سوم و پایانی این المپیاد به میزبانی چهار شهر مراغه، نیشابور، سنندج و شیراز ۱۴ الی ۱۶ اسفند برگزار می‌شود.
مسئول پژوهش سرا‌های دانش آموزی استان فارس گفت: پیش از اتمام این دوره براساس طرح های ارائه شده، هر یک از دانش آموزان باید تولید محتوا به صورت آنلاین ارائه دهند و سپس مجموع امتیازات این دوره صاحبان مدال طلا، نقره و برنز را مشخص می کند.
آیین اختتامیه یازدهمین المپیاد دانش‌آموزی علوم و فناوری نانو ۲۵ اسفند برگزار می‌شود.