خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا ۱۰۰ هزار مهاجر را در مرز مکزیک دستگیر کرد

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 16 اسفند 1399 - 01:19
نیروهای گارد مرزی آمریکا طی ماه فوریه گذشته، ۱۰۰ هزار مهاجر را در مرزهای مکزیک دستگیر کردند.
آمريكا،مهاجران،ايالات،متحده،گذشته،بايدن،آمريكاي،لغو،مرز،ورود

به گزارش مشرق، نیروهای گارد مرزی آمریکا در ماه فوریه گذشته ۱۰۰ هزار مهاجر را در مرزهای مکیزیک دستگیر کردند.
خبرگزاری رویترز گزارش داد که دستگیری ۱۰۰ هزار مهاجر در مرز آمریکا و مکزیک بالاترین میزان بازداشت مهاجران از سوی مرزبانان ایالات متحده در طول ۱۵ سال اخیر است.
اگرچه جو بایدن پس از تصدی سمت ریاست جمهوری ایالات متحده در تاریخ بیستم ژانویه و در نخستین ساعات حضورش در کاخ سفید اقدام به لغو اقدامات مهاجرتی دونالد ترامپ کرده است، اما دولت او اکنون با افزایش چشمگیر تعداد مهاجران غیرقانونی روبرو است که قصد عبور از مرز آمریکا را دارند.
بایدن به محض ورود به کاخ سفید در ماه ژانویه گذشته فرمان اجرایی ترامپ درباره ممنوعیت سفر کشورهای مسلمان را لغو کرد و ساخت دیوار در مرز مکزیک را متوقف کرد و قرار شد با اجرای طرحی چنین، متقاضیان (در حدود صد هزار نفر) اجازه ورود به آمریکا را بیابند تا مراحل پرونده‌های خود را در دادگاه‌های داخل آمریکا مورد رسیدگی قرار دهند.
از سوی دیگر، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز جمعه هفته گذشته در اظهاراتی از اتباع کشورهای آمریکای مرکزی خواست تا از سفرهای خطرناک به ایالات متحده بدون اوراق و اسناد معتبر خودداری کنند.
طی هفته های اخیر، تعداد مهاجران و پناهجویانی که قصد ورود به خاک ایالات متحده را دارند، به شدت افزایش یافته است.
شیوع ویروس کرونا و وقوع طوفان های مهیب و سهمگین موجب بدتر شدن شرایط زندگی در کشورهای آمریکای مرکزی شده است.
طی دو سال گذشته تعداد افرادی که در آمریکای مرکزی با فقر و گرسنگی روبرو شده‌اند بیش از ۴ برابر شده است.
دولت بایدن سعی کرده است تا سیاست های سختگیرانه مهاجرتی دولت ترامپ را لغو کند ولی در عین حال سعی می کند مهاجران و پناهجویان جدید را از سفر به مناطق مرزی منصرف کند.