خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۵ نفر در یک مراسم ترحیم در باغملک کرونایی شدند

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 16 اسفند 1399 - 00:02
بخشدار صیدون از توابع باغملک گفت: چندی پیش یک مراسم ترحیم در این بخش برگزار شد که به موجب آن ۲۵ نفر به بیماری کرونا مبتلا شدند.
مراسم،صيدون،نفر،برگزاري،تاكيد،ترحيم

به گزارش مشرق، ابراهیم سپاس زاده اظهار داشت: باوجود تاکید فراوان به خانواده متوفیان، برخی‌ نفرات همچنان نسبت به برگزاری مراسم شلوغ ترحیم اقدام می‌کنند.
وی افزود: چندی پیش با فوت یک نفر در بخش صیدون، با وجود جلسات مختلف و تاکید بر عدم برگزاری مراسم عزا، خانواده وی اقدام به برگزاری مراسم ترحیم و سایر مراسم مرتبط با درگذشت این مرحوم کردند.
بخشدار صیدون تصریح کرد: با گذشت چند روز از این مراسم، تست کرونای ۲۵ نفر از شرکت‌کنندگان مثبت اعلام شد تا یک فاجعه به وقوع بپیوندد.
وی در ادامه گفت: تعدادی از این مبتلایان در بیمارستان بستری و تحت درمان قرار دارند و بقیه نیز در قرنطینه خانگی دوران نقاهت خود را سپری می‌کنند.
سپاس زاده با درخواست از مردم برای عدم حضور در مراسم و تجمعات تاکید کرد: متاسفانه هشدارهای ما جدی گرفته نمی‌شود و مردم همچنان مشتاقانه در مراسم مختلف حضور پیدا می‌کنند.
وی افزود: در یک ماهه گذشته ۱۰۰ نفر در بخش صیدون به کرونا مبتلا شدند که یک نفر از آنها تاکنون جان خود را از دست داده است.
صیدون یکی از بخش‌های سه‌گانه شهرستان باغملک در شرق خوزستان واقع شده است.