خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مربی تراکتور: بازیکنان ما به خودباوری رسیدند

فارس | ورزشی | جمعه، 15 اسفند 1399 - 17:33
مربی تیم فوتبال تراکتور گفت: بازیکنان تراکتور به خودباوری لازم رسیدند و کادر فنی نیز به این بازیکنان ایمان کامل دارد.
تراكتور،بازيكنان،تيم،تلاش،مربي

مربی تیم فوتبال تراکتور گفت: بازیکنان تراکتور به خودباوری لازم رسیدند و کادر فنی نیز به این بازیکنان ایمان کامل دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس حمید عبداللهی درخصوص بازی مقابل نساجی، اظهار داشت: نیمکت تیم تراکتور پس از سال‌ها به یک مربی بومی سپرده شده و همه می‌دانند که رسول خطیبی چه تعصبی نسبت به تراکتور دارد.
او فرزند آذربایجان است و امیدوارم با حمایت باشگاه و هواداران در شهر خودش موفق شود.
وی در ادامه افزود: ما دنبال شعار دادن نیستیم و با کار و تلاش بی‌نهایت می‌خواهیم شایستگی‌های خودمان را به اثبات برسانیم.
بازیکنان تراکتور به خودباوری لازم رسیدند و کادر فنی نیز به این بازیکنان ایمان کامل دارد.
بهترین بازیکنان ایران در تیم تراکتور هستند و فقط باید بیشتر تلاش کنند.
در دیدار مقابل نساجی نیز برای کسب سه امتیاز تلاش می‌کنیم.
به نقل از سایت باشگاه تراکتور، مربی این تیم خاطرنشان کرد: بازیکنان تراکتور باید با تمام وجود برای موفقیت این تیم تلاش کنند.
امیدوارم با بهره‌گیری از زمان اندکی که بین مسابقات وجود دارد، آمادگی تیم‌مان را بالا ببریم.
انتهای پیام/