خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظریف: آمریکا همچنان سیاست شکست‌خورده «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران را ادامه می‌دهد

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | جمعه، 15 اسفند 1399 - 16:13
وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد که دولت جدید آمریکا علیرغم فراگیری بیماری «کووید-19»، همچنان سیاست شکست‌خورده «فشار حداکثری» علیه ایران را ادامه می‌دهد.
ايالات،متحده،ايران،ظالمانه،ظريف،دختر

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار تصویری از یک دختر 6.5 ساله ایرانی که تحت تأثیر تحریم‌های ظالمانه ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی قرار گرفته، تأکید کرد که ایالات متحده همچنان به سیاست شکست‌خورده «فشار حداکثری» دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا علیه ایران ادامه می‌دهد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی که در صفحه توییتر خود به همراه تصویر دختری 6.5 ساله ایرانی به نام «یسنا» منتشر کرده بود، با انتقاد از سیاست‌های ظالمانه ایالات متحده علیه ایران نوشت: «این دختر کوچکی است که هزینه گزینه‌های ظالمانه و غیرانسانی سیاستمدارانی از فرسنگ‌ها دورتر را پرداخته است.
وضعیت وی در ایران منحصر به فرد نیست.
ایالات متحده حتی باوجود بیماری کووید-19، همچنان سیاست‌ شکست‌خورده «فشار حداکثری» ترامپ را ادامه می‌دهد».
ظریف سپس با مطرح کردن این موضوع ادامه داد: «آیا زمان آن نرسیده که گزینه‌ای را امتحان کند که شاید واقعاً کارساز باشد؟»
ظریف در پیام توییتری خود مطلبی مربوط به دختری ۶.۵ ساله ایرانی به نام یسنا را منتشر کرده بود که در تیتر آن نوشته شده بود: "یک دختر ۶.۵ ساله دولت ایالات متحده را تحت پیگرد قرار داد».
در حال تکمیل....