سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۱۰ محکوم دارای حکم جلب در ایذه

مهر | استان‌ها | جمعه، 15 اسفند 1399 - 16:06
ایذه- فرمانده انتظامی شهرستان ایذه از دستگیری ۱۰ محکوم دارای حکم جلب در این شهرستان خبر داد.
قضائي،نفر،محكوماني،اجراي،زمان

سرهنگ حجت سفیدپوست در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: دایره اجرای احکام کلانتری ۱۱ در راستای اجرای دستورهای قضائی صادره، ۱۰ نفر از محکومانی را که حکم جلب و تحت تعقیب قضائی داشته و یا محکومیت‌های مالی دارند، دستگیر کرده و تحویل مقامات قضائی دادند.
وی ادامه داد: یک نفر از آنان سوابق متعدد سرقت داشته و یک نفر نیز اراذل اوباش هست که چند فقره چاقوکشی دارد که به دو سال حبس محکوم و روانه زندان شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ایذه اظهار کرد: از مردم درخواست می‌شود که هرگاه محکومانی را در جایی مشاهده کردند، در سریع‌ترین زمان ممکن مراتب را از طریق پلیس ۱۱۰ اطلاع‌رسانی کنند و تا زمان حضور مأموران در محل هیچ‌گونه اقدامی را انجام ندهند.