خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوشادی، سرپرست شهرداری اهواز شد

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 14 اسفند 1399 - 22:13
در جلسه شورای شهر اهواز که با موضوع برکناری شهردار برگزار شد، موسی شاعری با آرای اعضا برکنار و ابراهیم نوشادی به عنوان سرپرست شهرداری اهواز انتخاب شد.
اهواز،شهرداري،نوشادي،انتخاب،ابراهيم،سرپرست

ایسنا/خوزستان در جلسه شورای شهر اهواز که با موضوع برکناری شهردار برگزار شد، موسی شاعری با آرای اعضا برکنار و ابراهیم نوشادی به عنوان سرپرست شهرداری اهواز انتخاب شد.
به گزارش ایسنا، در جلسه یکصد و چهل و دوم شورای شهر اهواز که شامگاه پنجشنبه (۱۴ اسفندماه) بدون حضور خبرنگاران و با حضور تمامی اعضای شورای شهر با موضوع برکناری موسی شاعری شهردار اهواز و انتخاب سرپرست شهرداری اهواز برگزار شد، موسی شاعری با ۹ رای موافق برکنار شد.
پس از آن، جلسه شورای اسلامی شهر اهواز با دستورکار انتخاب سرپرست شهرداری ادامه یافت.
رسول جامعی و ابراهیم نوشادی گزینه‌های شورا برای سرپرستی شهرداری بودند که ابراهیم نوشادی با ۱۲ رای موافق به عنوان سرپرست شهرداری اهواز انتخاب شد.
رسول جامعی دیگر گزینه سرپرستی شهرداری اهواز، یک رای موافق کسب کرد.
ابراهیم نوشادی با ۱۲ رای اعضا، به عنوان شهردار اهواز نیز انتخاب شد که مراحل تایید و صدور حکم وی، باید توسط وزارت کشور انجام شود.
به گزارش ایسنا، نوشادی پیش از این در دوره‌های مختلف شهرداران گذشته تا دوره فعلی در سمت معاونت برنامه‌ریزی شهرداری اهواز فعالیت داشت و پس از آن نیز از چند ماه پیش به عنوان مدیرکل امور شهری استانداری خوزستان منصوب شد.
انتهای پیام