خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید سالانه بیش از ۲ میلیون قطعه بچه ماهی در سراب

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 14 اسفند 1399 - 11:23
مدیر جهادکشاورزی شهرستان سراب از تولید سالانه بیش از دو میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه بچه ماهی در شهرستان سراب خبر داد.
ماهي،شهرستان،بچه،سراب

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر جهادکشاورزی شهرستان سراب از تولید سالانه بیش از دو میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه بچه ماهی در شهرستان سراب خبر داد.
نادر زارع تالی افزود: سراب با توجه به این‌که دارای منابع آبی متنوعی از قبیل چشمه، قنات، رودخانه، چاه‌های کشاورزی و سدهای خاکی کوچک و بزرگ بوده و این اجازه را داده که طرح‌های متفاوتی در این شهرستان به مرحله اجرا درآید، در تمامی طول سال فعالیت پرورش ماهی ادامه یابد و به بچه ماهی پروری نیاز باشد.
وی گفت: در این راستا دارای چهار واحد مزرعه پروانه بهره برداری حد واسط تولید بچه ماهی با مجموع ظرفیت تولید سالانه ۲.۱ میلیون قطعه در این شهرستان وجود دارد که علاوه بر تامین نیاز بچه ماهی شهرستان، مازاد آن به سایر شهرستان‌ها نیز صادر می‌شود.
انتهای پیام