خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله انصارالله به پایگاه ملک خالد و آرامکو عربستان

ایسنا | برگزیده، بین‌الملل | پنجشنبه، 14 اسفند 1399 - 10:40
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد، یگان پهپادی نیروهای انصار الله یمن امروز (پنجشنبه) هدف مهمی در پایگاه «ملک خالد» در «خمیس مشیط» و آرامکو عربستان را هدف قرار داد.
يمن،هدف،نيروهاي،عربستان،انصار،يگان،يحيي

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد، یگان پهپادی نیروهای انصار الله یمن امروز (پنجشنبه) هدف مهمی در پایگاه «ملک خالد» در «خمیس مشیط» و آرامکو عربستان را هدف قرار داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن خاطرنشان کرد، یگان پهپادی نیروهای انصار الله یمن امروز (پنجشنبه) هدف مهمی را در پایگاه «ملک خالد» در «خمیس مشیط» عربستان با استفاده از پهپاد «قاصف k۲» هدف قرار داده است و با دقت به هدف اصابت کرد.
یحیی سریع همچنین عنوان کرد، این عملیات در واکنش به تشدید تجاوز و تداوم محاصره یمن توسط دشمنان این کشور انجام شده است.
ائتلاف متجاوز عربی تحت امر عربستان پیشتر مدعی انهدام یک فروند پهپاد متعلق به نیروهای انصار الله یمن شده بود.
از سوی دیگر، یحیی سریع در صفحه کاربری خود در توییتر نوشت: یگان موشکی یمن صبح امروز (پنجشنبه) به لطف خداوند متعال، شرکت سعودی آرامکو در شهر جده را با موشک بالدار «قدس ۲»هدف قرار داد که دقیقاً به هدف برخورد کرد.
وی همچنین گفت: عملیات مذکور در چارچوب پاسخ طبیعی و قانونی علیه تداوم محاصره و تجاوز علیه ملت عزیز یمن صورت گرفت.
یمن از حدود هفت سال پیش شاهد جنگ و درگیری‌ میان نیروهای جنبش انصارالله و دولت مستعفی یمن است.
از مارس سال ۲۰۱۵ نیز ائتلاف متجاوز عربی تحت امر عربستان وارد مداخله نظامی در این کشور شد.
انتهای پیام