سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امتیاز لیگ برتر قایقرانی لرستان واگذار می‌شود

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 14 اسفند 1399 - 00:54
سرپرست تیم ناتریور سام لرستان از واگذاری امتیاز این تیم لیگ برتری آب‌های آرام خبر داد.
ليگ،امتياز،برتر،تيم،تيمداري

ایسنا/لرستان سرپرست تیم ناتریور سام لرستان از واگذاری امتیاز این تیم لیگ برتری آب‌های آرام خبر داد.
سعید حاجی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا خاطرنشان کرد: امسال در رقابت‌های لیگ برتر آب‌های آرام که در دریاچه آزادی تهران برگزار شد با ۴۷ امتیاز پنجم شد و در لیگ برتر باقی ماندیم.
وی ادامه داد: چون نخستین فصل حضور تیمی از لرستان در لیگ برتر قایقرانی بود و به زیرگروه سقوط نکردیم از کسب این نتیجه راضی بودیم.
حاجی‌زاده افزود: این نتیجه در حالی کسب شد که ورزشکاران ما با حداقل‌ها به این رقابت‌ها اعزام شدند و تجربه خوبی برای آنان بود.
سرپرست تیم ناتریور سام لرستان با بیان اینکه دیگر قصد تیمداری نداریم، تصریح کرد: با مسئولان هیئت قایقرانی استان صحبت کرده‌ایم که بخشی از هزینه‌های ما را بدهند یا حمایت کنند تا باز هم به تیمداری ادامه بدهیم اما قصد همکاری ندارند.
وی تاکید کرد: تیم ما برای حضور در لیگ برتر هزینه‌های زیادی داشته و بدون شک سال آینده نیز هزینه‌ها بیشتر می‌شود و به این ترتیب تیمداری به تنهایی سخت‌تر خواهد شد.
حاجی‌زاده گفت: از چند استان برای خرید این امتیاز لیگ برتری رایزنی‌هایی با ما شده و امتیاز را به آنان واگذار خواهیم کرد.
انتهای پیام