خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش قیمت خیار در بازار/ کمبودی در عرضه سیب و پرتقال شب عید نداریم

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 13 اسفند 1399 - 19:41
رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار گفت: با توجه به ذخیره‌سازی مناسب سیب و پرتقال در سردخانه، کمبودی در عرضه میوه شب عید نداریم.
قيمت،پرتقال،تومان،بازار،نارنگي،سيب،ياوري

اصغر یاوری رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش قیمت سیب و پرتقال خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو سیب درختی در میدان مرکزی ۷ تا ۱۵ هزار تومان، پرتقال شمال ۱۰ تا ۱۳ هزار تومان و پرتقال ناول جنوب ۱۸ تا ۲۲ هزار تومان است.
وی افزود: با توجه به پایان فصل نارنگی شمال و سرمازدگی نارنگی فسا و کازرون، قیمت در بازار همچنان بالاست.
یاوری قیمت کنونی هر کیلو نارنگی بندری از میدان مرکزی را ۲۵ تا ۳۵ هزار تومان و نارنگی تخم‌پاکستانی ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان اعلام کرد.
این مقام مسئول از افزایش قیمت موز در بازار خبر داد و گفت: با ترخیص موز‌های وارداتی طی روز‌های آینده قیمت موز به کمتر از ۳۰ هزار تومان می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه مشکلی در تامین سیب و پرتقال شب عید نداریم، بیان کرد: با توجه به ذخیره سازی مناسب سیب و پرتقال در انبارها، مشکلی در عرضه نداریم و تنها توزیع قطره چکانی پرتقال از سوی سورتینگ داران منجر به التهاب قیمت در بازار شد.
یاوری در پایان از کاهش قیمت خیار در بازار خبر داد و گفت: با گرمای هوا و رسیدن بوته و افزایش عرضه خیار از ورامین، گرمسار، جیرفت و اصفهان قیمت این محصول در بازار کاهش یافته است.
انتهای پیام/