خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد فرصت شغلی برای ۳۱۱ مددجوی کمیته امداد خراسان شمالی با ارائه تسهیلات کارفرمایی

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 13 اسفند 1399 - 15:13
مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی از ایجاد فرصت شغلی برای ۳۱۱ فرزند مددجوی کمیته امداد این با ارائه تسهیلات کارفرمایی خبر داد.
امداد،كميته،مددجويان،شمالي،اشتغال

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل کمیته امداد خراسان شمالی از ایجاد فرصت شغلی برای ۳۱۱ فرزند مددجوی کمیته امداد این با ارائه تسهیلات کارفرمایی خبر داد.
الهی راد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه اگر کارفرماها فرزندان مددجویان را به کار گیرند و آن ها بیمه کنند از بسته های تشویقی برخوردار خواهند شد، گفت: تا پایان امسال این تعداد به ۳۴۴ نفر خواهد رسید.
وی با بیان اینکه جایگاه خراسان شمالی در ارتباط با اشتغال زایی مددجویان کمیته امداد، پنجم است، افزود: طی سال جاری سه هزار و ۳۵۳ طرح اشتغال زایی توسط مددجویان کمیته امداد استان اجرایی شده که البته تعداد شغل های ایجاد شده بیش از آن است.
الهی راد ادامه داد: برای اجرای این طرح ها مبلغ ۱۴۷ میلیارد و ۴۱۹ میلیون تومان هزینه شده است.
وی افزود: این رقم تا پایان امسال به ۱۷۰ میلیارد تومان خواهد رسید.
این مقام مسئول تصریح کرد: البته در سال جاری برای ایجاد اشتغال از ظرفیت جهادگران کارآفرین نیز استفاده شده که تعداد آن ها ۳۸ نفر بوده است.
انتهای پیام