سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوی تیم ملی بوکس از شنبه آغاز می‌شود

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 13 اسفند 1399 - 11:01
آخرین اردوی آماده‌سازی تیم ملی بوکس بزرگسالان کشورمان با حضور 9 بازیکن در سال99 از 16 اسفند ماه در مجموعه ورزشی انقلاب تهران آغاز خواهد شد.
تيم،ملي،بوكس،بوكسورهاي،اردو،اردوي

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با صلاحدید علیرضا استکی آخرین اردوی آماده‌سازی تیم ملی بوکس بزرگسالان کشورمان با حضور 9 بازیکن در سال99 از 16 اسفند در مجموعه ورزشی انقلاب تهران آغاز خواهد شد.
امید احمدی صفا، دانیال شه‌بخش، اشکان رضایی، باقر فرجی، مسلم مقصودی، شاهین موسوی، میثم قشلاقی، طوفان شریفی و پوریا امیری بوکسورهای دعوت شده به تیم ملی هستند.
احسان روزبهانی هم طی هماهنگی صورت گرفته شده با کادر فنی در این اردو حاضر نخواهد بود و از اردوی بعدی به تیم ملحق می‌شود.
همچنین با نظر کمیته فنی لیگ برتر بوکس و کادرفنی تیم ملی یک تیم منتخب از بوکسورهای لیگ مشخص خواهند شد تا در پایان این اردو با تیم ملی بوکس دیدار تدارکاتی برگزار کنند.
انتهای پیام/