خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 11 فروردین 1398 - 11:09
جانشین رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: بیشترین حجم ترافیک مربوط به ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد است.
فقره،رضوي،تصادف،خراسان

سرهنگ محمدعلی احسانبخش در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: هم اینک ترافیک در همه جاده‌های این استان پرحجم است.
وی افزود: ظرف 24 ساعت گذشته یک فقره تصادف فوتی با یک کشته و چهار فقره تصادف جرحی با 9 مجروح در جاده‌های این استان رخ داده است.
جانشین رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در پی بارش‌های اخیر و آبگرفتگی سه مسیر شاندیز به زشک، چناران به اخلمد در شمال و جاده فیلخانه به عبدل آباد در محدوده نیشابور واقع در غرب خراسان رضوی به دلیل تخریب پل همچنان بسته هستند.
انتهای پیام/ح