خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک بیمار مبتلا به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد جان باخت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 13 اسفند 1399 - 08:53
یاسوج- رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: یک بیمار مبتلا به کرونا، طی ۲۴ ساعت گذشته در استان جان خود را از دست داد.
نفر،استان،يزدانپناه

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز یزدانپناه، سه شنبه شب در جمع خبرنگاران افزود: شمار جانباختگان کرونا در استان به ۴۵۰ نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه ۱۴۷ بیمار در بیمارستان‌های معین کرونای استان بستری هستند، گفت: از این تعداد ۴۰ نفر مبتلای قطعی و ۱۰ نفر نیز در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.
یزدانپناه تصریح کرد: از یکهزار و ۳۳۲ نمونه دریافت شده، هشت درصد موارد مثبت بودند و بیشترین موارد مربوط به شهرستان‌های بویراحمد، گچساران، کهگیلویه و بهمئی است.
وی افزود: تعداد بهبود یافتگان کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز تاکنون ۲۵ هزار و ۳۸ نفر بوده است.