خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظریف بر ‌ارائه کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم یمن تاکید کرد

مهر | سیاسی | سه شنبه، 12 اسفند 1399 - 22:33
وزیر امور خارجه در گفتگوی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل بر لزوم پایان جنگ، رفع محاصره و ارائه کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم یمن تاکید کرد.
يمن،صلح،ملل،سازمان،ظريف

به گزارش خبرگزاری مهر، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل در تماس تلفنی با محد ظریف، وزیر امور خارجه، ضمن تشریح آخرین اقدامات سازمان ملل متحد به منظور پایان دادن به جنگ یمن و برقرای صلح عادلانه و آغاز گفت‌وگوهای سیاسی در یمن، خواستار تداوم تلاش های برجسته جمهوری اسلامی ایران در کمک به برقراری صلح در یمن شد.
وزیر خارجه کشورمان نیز با اعلام حمایت جمهوری اسلامی ایران از تلاش های سازمان ملل برای برقراری صلح عادلانه در یمن، بر لزوم پایان جنگ، رفع محاصره وارائه کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم یمن تاکید کرد.
ظریف همچنین در این گفتگوی تلفنی ابراز امیدواری کرد: با انجام گفتگوهای درون یمنی و تشکیل دولت فراگیر شاهد استقرار و ثبات این کشور باشیم.