خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت جدید کویت فردا معرفی می‌شود

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 12 اسفند 1399 - 14:54
رسانه‌های کویتی امروز (سه شنبه) زمان معرفی دولت جدید این کشور را اعلام کردند.
وزير،دولت،الخالد،صباح،امير،مشاور

رسانه‌های کویتی امروز (سه شنبه) زمان معرفی دولت جدید این کشور را اعلام کردند.
به گزارش ایسنا، روزنامه الأنباء کویت گزارش داد که دولت جدید طی فردا (چهارشنبه) به صورت رسمی اعلام می‌شود و در مقابل نواف الاحمد، امیر کشور ادای سوگند می‌کند.
این روزنامه گزارش داد که دولت صباح الخالد بعد از پذیرش معذوریت انس الصالح، معاون نخست وزیر و وزیر مشاور در امور کابینه و همچنین فیصل المدلج، وزیر تجارت و صنعت و وزیر مشاور امور اقتصادی و نواف الیاسین، وزیر دادگستری و عبدالله معرفی، وزیر خدمات و وزیر مشاور امور مسکن شاهد تغییراتی شده است.
الأنباء نوشت که تغییراتی در ساختار دولت از جمله جدایی برق از وزارت نفت صورت می‌گیرد.
امیر کویت در ۲۴ ژانویه حکمی را برای تعیین مجدد صباح الخالد به عنوان نخست وزیر صادر کرد.
چند روز بعد از آنکه نمایندگانی در پارلمان خواهان استیضاح نخست وزیر درمورد پرونده‌هایی از جمله ساختار دولت شدند، چندین وزیر استعفای خود را به نخست وزیر ارائه دادند و در پی آن، صباح الخالد استعفای دولت را تقدیم امیر کشور کرد.
انتهای پیام