خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر نماینده آمریکا در امور افغانستان به منطقه

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | سه شنبه، 12 اسفند 1399 - 12:32
همزمان با یکسالگی توافق میان آمریکا و طالبان، واشنگتن از سفر زلمی خلیلزاد به قطر و کشورهای منطقه برای رایزنی و بحث درباره روند صلح افغانستان خبر داد.
خليلزاد،افغانستان،آمريكا،دوحه،طالبان،زلمي،توافق،صلح

همزمان با یکسالگی توافق میان آمریکا و طالبان، واشنگتن از سفر زلمی خلیلزاد به قطر و کشورهای منطقه برای رایزنی و بحث درباره روند صلح افغانستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، سفارت آمریکا در کابل اعلام کرد که زلمی خلیلزاد، فرستاده آمریکا برای صلح افغانستان به دوحه و کشورهای دیگر منطقه سفر خواهد کرد تا گفت‌وگوها با رهبران افغان، نمایند‌گان طالبان، و کشورهای دیگر که منافع‌شان به صلح افغانستان ارتباط دارد از سر گیرد.
براساس اعلام سفارت آمریکا در کابل، خلیلزاد قرار است با رهبران این کشورها، درباره راه‌های دستیابی به یک توافق سیاسی عادلانه و با دوام و دائمی و تأمین آتش‌بس بحث و تبادل نظر کند.
در همین حال معاون کمیته روابط خارجی مجلس نمایند‌گان ایالات متحده آمریکا نیز گفت که زلمی خلیلزاد، فرستاده ویژه این کشور در امور افغانستان به‌منظور تلاش‌ها برای تعدیل توافقنامه صلح دوحه به منطقه سفر کرده است.
همزمان با یکساله شدن توافق آمریکا و طالبان موسوم به توافق دوحه، زلمی خلیلزاد روز گذشته (دوشنبه) به کابل سفر کرد.
خلیلزاد با اشرف غنی، رییس جمهور، عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه ملی، حامد کرزی، رییس جمهور پیشین و تعدادی از چهره‌های سیاسی دیدار کرد.
وی در ادامه سفرهایش به دوحه رفته و قرار است در آنجا با اعضای دفتر سیاسی طالبان و احتمالاً هیأت‌های مذاکره‌کننده دولت و طالبان دیدار ‌کند.
به گفته کارشناسان، بازنگری تعدادی از مفاد توافق‌نامه دوحه، از جمله زمان خروج نیروهای آمریکایی و متحدانش از افغانستان، می‌تواند بخشی از راهبرد تازه واشنگتن باشد.
انتهای پیام/ ر