خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بودجه ۱۴۰۰ باعث توقف چرخه شهرفروشی شده است

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 12 اسفند 1399 - 12:19
عضو شورای شهر تهران گفت: برای اولین بار است که در شورای پنجم عمده منابع درآمدی صرف توجه به محلات و نگاه کالایی و تبدیل به نگاه مبنایی شده است.
شوراي،بودجه،شهر،پنجم،عوارض،تهران

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد سالاری عضو شورای شهر تهران در جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: امروز تمامی ابعاد بودجه ۱۴۰۰ مورد بحث و بررسی قرار گرفت همچنین از دستاورد‌های شورای دوره پنجم این است که بیشترین تذکرات را به شهردار و بیشترین مخالفت را با نظرات کارشناسی دارد، زیرا باعث بالندگی می‌شود.
وی ادامه داد: بودجه سال ۱۴۰۰ از لحاظ قدرت خرید و پرداخت حقوق و مزایا کمتر از بودجه سال ۱۳۹۰ است.
عضو شورای شهر تهران افزود: مخالف بارگذاری انبوه هستیم، اما مخالف ساخت و ساز و نوسازی نیستیم و اقلیتی که بارگذاری انجام می‌دهند باید عوارض بدهند چرا این را از مصادیق شهرفروشی می‌دانید؟
اگر شورای پنجم عوارض نگیرد باید از جیب مردم عوارض بگیرد و عموم مردم باید هزینه شهر را بدهند.
وی گفت: برای اولین بار است که در شورای پنجم عمده منابع درآمدی صرف توجه به محلات، و نگاه کالایی و تبدیل به نگاه مبنایی شده است.
سالاری تاکید کرد: بودجه ۱۴۰۰ باعث توقف چرخه شهرفروشی شده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/