خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بی‌توجهی شهرداری به ایجاد موزه معماری

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 12 اسفند 1399 - 11:54
سخنگو شورای شهر تهران گفت: برای ایجاد موزه معماری از سوی برخی مدیران ارشد شهرداری ممانعت به عمل آمده که این امر جای تعجب دارد.
شهرداري،تهران،شهر،معماري،شوراي،اعطا،رديف،بودجه

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران در جلسه علنی شورای شهر تهران اظهار کرد: در دو سال اخیر در شورا تلاش زیادی کردیم که موزه معماری تهران ایجاد شود و حتی در بودجه سال ۹۹ شهرداری، به پیشنهاد کمیته معماری و طرح‌های شهری ردیفی اختصاصی به همین منظور به مبلع ۵ میلیارد تومان ایجاد شد.
وی با بیان اینکه در یک سال گذشته این تکلیف قانونی برعهده شهرداری بود، ولی به آن عمل نشد، افزود: گفته شد در میان برخی مدیران ارشد شهرداری، از این امر که ردیف مصوب بودجه ۹۹ بوده است، ممانعت به عمل آمده است و این امر جای تعجب دارد.
اعطا با تاکید بر اینکه شورای شهر امسال پیگیری‌های گسترده‌ای چه در جلسات و چه در مذاکرات شفاهی و حضوری انجام داد، گفت: موزه معماری تهران یک نهاد صنفی و یا بخشی نیست و مرکزی فرهنگی متعلق به همه مردم شهر است و انتظار می‌رفت شهردار محترم تهران که تخصص معماری دارند، نسبت به این موضوع توجه بیشتری مبذول کنند.
اعطا ادامه داد: متاسفانه در لایحه بودجه امسال، ضمن بررسی‌ها دیدیم این ردیف برای سال ۱۴۰۰ به پیشنهاد شهرداری صفر شده است و این امر به آن معنی است که شهرداری تصمیم گرفته این تکلیف قانونی را برای سال ۱۴۰۰ حذف کند.
سخنگوی شورای شهر تهران گفت: در جلسه کمیسیون تلفیق صبح امروز سه شنبه، تصویب شد و انشاءالله در صحن هم حائز اکثریت آرا خواهد شد.
وی یادآور شد: امیدوارم با تصویب این ردیف حداقل در باقیمانده این دوره از مدیریت شهری، شهرداری نسبت به این امر فرهنگی توجه نشان دهد و این انتظار همگانی و عمومی را برآورده کند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/