خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۲۲میلیاردریال برای طرح‌های تفصیلی در آذربایجان‌شرقی هزینه می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 11 اسفند 1399 - 22:19
تبریز- معاون شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: ۱۲۲ میلیارد ریال برای تهیه طرح‌های تفصیلی در شهرهای تبریز، مرند، سردرود، آذرشهر، بستان آباد، ورزقان و هریس هزینه می‌ شود.
بازآفريني،تفصيلي،شهري،مهندسين،شهرسازي

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک نجفیان با بیان اینکه این اعتبار از محل منابع داخلی شرکت بازآفرینی شهری ایران تأمین شده است، افزود: برای تهیه طرح تفصیلی با رویکرد بازآفرینی شهری در این شهرها شرکت‌های مهندسین مشاوری که دارای سابقه کار خوب در این زمینه هستند، انتخاب شده‌اند.
وی اظهار داشت: قرارداد تهیه طرح‌های تفصیلی با رویکرد بازآفرینی شهری شهرهای تبریز، مرند و سردرود بین اداره کل راه و شهرسازی استان به عنوان کارفرما با شرکت‌های مهندسین مشاور منتخب منعقد شده است.
معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی گفت: قرارداد تهیه طرح‌های تفصیلی شهرهای آذرشهر، بستان آباد، هریس و ورزقان نیز با مهندسین مشاور منتخب حداکثر تا پایان اسفند سال جاری منعقد می‌شود.
نجفیان با بیان اینکه فرآیند و روش انتخاب این مشاوران به صورت QBS (انتخاب مشاور بر اساس کیفیت) است، ادامه داد: هویت طرح‌های مذکور شامل تهیه طرح تفصیلی برای هر شهر و شامل شرح خدمات شناسایی محدوده‌های بازآفرینی شهری و تهیه طرح بازآفرینی برای محدوده‌های محلات هدف هر شهر است.