خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متحدان امارات مانع ورود نیروهای سعودی به عدن شدند

فارس | برگزیده، بین‌الملل | دوشنبه، 11 اسفند 1399 - 17:55
نیروهای گروه موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی» تحت حمایت امارات در ادامه اختلافات با نیروهای ائتلاف سعودی مانع ورود این نیروها به شهر عدن شدند.
نيروهاي،عدن،امارات،حمايت،ائتلاف

نیروهای گروه موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی» تحت حمایت امارات در ادامه اختلافات با نیروهای ائتلاف سعودی مانع ورود این نیروها به شهر عدن شدند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نیروهای گروه موسوم به «المجلس الإنتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوبی) تحت حمایت امارات از ورود نیروهای نظامی وابسته به ائتلاف سعودی به شهر عدن در جنوب یمن ممانعت کردند.
منابع محلی گفتند که نیروهای شورای انتقالی در منطقه الرباط واقع در شمال عدن سه اتوبوس حامل نظامیان سودانی که از پایگاه العند عزیمت کرده و قصد انتقال به اردوگاه ائتلاف سعودی در عدن را داشتند، متوقف کردند.
طبق گزارش وبگاه «VNP»، نیروهای تحت حمایت امارات از ورود نیروهای سودانی به شهر عدن ممانعت کرده و از ظهر امروز دوشنبه اتوبوس آن‌ها را در منطقه الرباط توقیف کرده‌اند.
نیروهای تحت حمایت امارات از روز یکشنبه (دیروز) پس از آنکه مهلت تعیین شده برای پرداخت حقوق این نیروها به پایان رسید، جاده‌های منتهی به عدن را مسدود کرده‌اند.
انتهای پیام/م