خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سریال «همبازی» به پایان تصویربرداری نزدیک شد

ایسنا | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 11 اسفند 1399 - 14:54
مجموعه تلویزیونی «همبازی» به کارگردانی سروش محمدزاده هم اکنون در حال ساخت است و تصویربرداری این سریال از مرز ۷۰ درصد عبور کرد.
همبازي،سريال،سيما،محمد،شبكه،محمدزاده،محمودي،نويد،سروش

مجموعه تلویزیونی «همبازی» به کارگردانی سروش محمدزاده هم اکنون در حال ساخت است و تصویربرداری این سریال از مرز ۷۰ درصد عبور کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه دو سیما، همزمان با تولید این مجموعه تلویزیونی لوگو و لوگوموشن سریال «همبازی» به ترتیب توسط محمد موحدنیا و محمد واحد طراحی و منتشر شد.
در سریال «همبازی» به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیه کنندگی نوید محمودی که قرار است نوروز ۱۴۰۰ از شبکه دو سیما پخش شود، بازیگرانی همچون دیبا زاهدی، حسین مهری، کامران تفتی، نیلوفر کوخانی، مریم مومن، امیر کاظمی، ایمان صفا، پادینا کیانی، خیام وقار، زهره نعیمی، محمد حیدری، پولاد مختاری، هانیه غلامی، مهتاب شیروانی
با حضور آتیلا پسیانی، همایون ارشادی، علیرضا استادی و بهنام تشکر، با هنرمندی کمند امیرسلیمانی، رویا جاویدنیا و علیرضا اوسیوند حضور دارند.
«همبازی» ملودرام عاشقانه ای است که سعی دارد در فضایی جدید با قصه‌ای اجتماعی به قلم وحید حسن زاده و مریم اسمی خانی با طراحی نوید محمودی به روابط جوانان، اشتغال و هویت نگاه ویژه ای داشته باشد.
«همبازی» به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما تهیه و تولید می شود.
انتهای پیام