خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره ملی مد و لباس ایرانی اسلامی در لرستان آغاز شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 11 اسفند 1399 - 13:42
خرم‌آباد- چهارمین جشنواره ملی «مد و لباس ایرانی اسلامی» در خرم‌آباد آغاز به کار کرد.
جشنواره،لباس،اسلامي،مد،ارشاد،نمايشگاه،ايراني

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حسین فتایی امروز دوشنبه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در حاشیه آئین افتتاحیه چهارمین جشنواره ملی مد و لباس ایرانی اسلامی و گشایش نمایشگاه آثار راه‌یافته به جشنواره، گفت: این جشنواره و نمایشگاه به همت و با همکاری این اداره کل، دانشگاه فنی و حرفه‌ای، انجمن مد و لباس استان و تعدادی از دستگاه‌های اجرایی از امروز آغاز به کار کرده است.
وی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزش برخط در حاشیه جشنواره، افزود: چهارمین جشنواره ملی مد و لباس ایرانی و اسلامی در بخش‌های لباس سنتی و بومی، عفاف و حجاب، لباس اجتماع بانوان و آقایان و صنایع‌دستی برگزار شده و نمایشگاه آن تا سیزدهم اسفندماه در مجتمع فرهنگی هنری ارشاد خرم‌آباد با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان تصریح کرد: آئین اختتامیه جشنواره نیز روز پنجشنبه، چهاردهم اسفندماه برگزار و برگزیدگان جشنواره معرفی خواهند شد.
فتایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، گفت: مهم‌ترین اهداف این‌گونه جشنواره‌ها احیا و گسترش طرح‌های بومی و سنتی ایرانی و اسلامی لباس و تطبیق آن با مد و نیازمندی‌های مورد تأیید جامعه و همچنین حمایت از تولیدکنندگان و طراحان داخلی است.