خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فناوری هوش مصنوعی مردگان را زنده می‌کند

فارس | دانش و فناوری | دوشنبه، 11 اسفند 1399 - 10:14
یک شرکت تجاری فناوری هوش مصنوعی جدیدی را ابداع کرده که با دریافت عکس‌های قدیمی می‌تواند آنها را به فایل‌های ویدئویی تبدیل کرده و مردگان را زنده کند.
فناوري،عكس،هريتيج،ماي،سايت،دريافت،آپلود،متحرك،هوش

یک شرکت تجاری فناوری هوش مصنوعی جدیدی را ابداع کرده که با دریافت عکس‌های قدیمی می‌تواند آنها را به فایل‌های ویدئویی تبدیل کرده و مردگان را زنده کند.
به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، شرکت مای هریتیج این فناوری موسوم به نوستالژی عمیق را از طریق سایت خود در دسترس علاقمندان قرار داده است.
سیستم یادشده عکس‌های اقوام و خویشان درگذشته را دریافت می‌کند و آنها را به فایل‌های متحرک مبدل می‌کند.
افراد در این فایل‌ها در حال لبخند زدن، پلک زدن و حرکت دادن سر و صورت خود به اطراف هستند.
فناوری هوش مصنوعی و یکی از انواع آن موسوم به جعل عمیق یا دیپ فیک به سرعت در حال گسترش بوده و هر روز کاربردهای تازه ای پیدا می‌کند.
از این فناوری می‌توان برای تهیه انواع عکس و ویدئوی جعلی از افراد مختلف استفاده کرد و گفتار و اظهارات غیرواقعی را به اشخاص نسبت داد.
اما فناوری یادشده این بار کارکردی خاطره انگیز پیدا کرده است.
سایت مای هریتیج به فاصله کوتاهی بعد از دریافت عکس، آن را بررسی و بهینه سازی می‌کند و سپس حرکات مختلف را به عکس اضافه می‌کند و در نهایت فایلی را با فرمت mp۴ تحویل می‌دهد.
برای استفاده از این خدمات باید از حساب کاربری گوگل یا فیس بوک خود استفاده کنید.
کیفیت تصویر متحرک سازی نهایی شده وابستگی زیادی به عکس اولیه ارائه شده توسط کاربر دارد و بهتر است عکسی آپلود شود که در آن صورت فرد به طور کامل مشخص باشد و وی در حال نگاه مستقیم به روبرو باشد.
به فاصله ۴۸ ساعت از راه اندازی وب سایت مای هریتیج برای ارائه این خدمات بیش از یک میلیوند عکس در آن آپلود شد.
انتهای پیام /