خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود سامانه بارشی جدید به آذربایجان غربی/هوا برفی می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 11 اسفند 1399 - 09:30
ارومیه – رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی از ورود سامانه بارشی جدید از بعد از ظهر امروز دوشنبه به استان خبر داد و گفت: با ورود این سامانه بارشی هوا برفی می شود.
استان،بارشي،سامانه،سردترين،صابري،برف

مهدی صابری در خصوص وضعیت آب و هوایی استان در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی حاکی از ورود سامانه بارشی جدید به استان است که بارش برف، باران همراه با وزش باد از بعد از ظهر روز دوشنبه در استان را شاهد خواهیم بود.
وی با بیان اینکه این سامانه بارشی بخش‌های شمالی استان را در بر می‌گیرد و در ادامه هفته بخش‌های جنوبی و مرکزی نیز از این سامانه بارشی متأثر خواهند بود، ادامه داد: پیش بینی می‌شود در پایان هفته کاهش دما دوباره در استان رخ دهد که لازم است کشاورزان و دامداران تدابیر لازم را به کار گیرند.
صابری با اشاره به گرم‌ترین و سردترین شهرهای استان طی ۲۴ ساعت گذشته گفت: میاندوآب با ۱۲ درجه بالای صفر گرم‌ترین و تکاب با ۷ درجه زیر صفر سردترین شهرهای استان گزارش شده است.
وی یادآور شد: لغزندگی، اخلال در ترددهای شهری، کولاک برف و کاهش شدید دید در جاده‌های کوهستانی از جمله مخاطراتی است که این سامانه بارشی به دنبال خواهد داشت لذا شهروندان از سفرهای غیرضروری و کوهنوردی بپرهیزند.