خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حاشیه‌های امروزِ بورس ۱۰‌اسفند ۹۹

مشرق | اقتصادی | دوشنبه، 11 اسفند 1399 - 07:55
در پایان معاملات امروز بازار سهام، شاخص کل بورس تهران با افتی ۰٫۷۲ درصدی به روند نزولی چند روز اخیر خود ادامه داد. ارزش معاملات خرد نیز به کمتر از ۲ هزار میلیارد تومان رسید.
معاملات،ارزش،بورس،بيشترين

به گزارش سرویس بورس مشرق، در پایان معاملات امروز بازار سهام شاخص کل با افتی ۰٫۷۲ درصدی به سطح یک میلیون و ۱۸۵ هزار واحدی رسید.
این در حالی بود که افت امروز شاخص کل هم‌وزن نیز ۰٫۲۴ درصد بود.
معاملات امروز بازار سهام در حالی به پایان رسید که ارزش کل معاملات خرد به کمترین سطح خود از شهریور ماه یعنی ۱۹۰۵ میلیارد تومان رسید.
این در حالی بود که فروش اوراق مرابحه دولتی و همچنین انجام معاملات بلوکی باعث شد تا ارزش کل معاملات بورس و فرابورس حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان باشد.
در معاملات امروز که با عرضه دسته‌جمعی نمادهای بورسی و فرابورسی همراه بود، حتی صف خرید عرضه اولیه اخیر (اپال) نیز ریخته شد.
این در حالی بود که اپال، پالایش و کمند بیشترین ارزش معاملات بورس و اعتماد، کرمان و دسانکو بیشترین ارزش معاملات فرابورس را به نام خود ثبت کردند.
امروز همچنین گروه کانه‌های فلزی بیشترین ارزش معاملات بورس را به نام خود ثبت کرد و دو گروه فلزات اساسی و سیمان نیز از گروه‌های پرطرفدار صنعت بودند.
منبع:تجارت‌نیوز