خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وقوع بارندگی و رعد و برق در روزهای پایانی هفته کرمانشاه

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 اسفند 1399 - 16:59
کرمانشاه- مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه وقوع بارندگی و رعد و برق در روزهای پایانی هفته در این استان را پیش بینی کرد.
استان،كرمانشاه،اسفندماه،شرايط،بارشي،هواشناسي

محمد خسروی بعد از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین تحلیل داده‌های هواشناسی اظهار کرد: هوای استان کرمانشاه امروز یکشنبه ۱۰ اسفندماه در شرایط پایداری قرار داشته و بارشی برای سطح این استان پیش بینی نمی‌شود.
وی افزود: از فردا دوشنبه ۱۱ اسفندماه تا روز چهارشنبه ۱۳ اسفند موجی کم رطوبت، با افزایش نسبی دمای شبانه و افزایش ابر، بارش‌هایی غالباً به شکل رگبار ضعیف و موقت باران برای برخی از نقاط استان کرمانشاه در پی خواهد داشت.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: به دنبال این شرایط، در روزهای پنجشنبه ۱۴ اسفند و جمعه ۱۵ اسفندماه سامانه‌ای بارشی جو منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
وی ادامه داد: شرایط جوی در ۲ روز پایانی هفته در بعضی ساعات سبب وزش باد نسبتاً شدید، بارندگی و احتمالاً رعد و برق در سطح استان کرمانشاه خواهد شد.