خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولیت‌پذیری در ۱۵۰ مدرسه استان سمنان آموزش داده می‌شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 اسفند 1399 - 16:06
سمنان- مدیرکل آموزش‌وپرورش سمنان بابیان اینکه هم‌اکنون مسئولیت‌پذیری در ۱۵۰ مدرسه استان آموزش داده می‌شود، گفت: آموزش مسئولیت‌پذیری، اعتمادبه‌نفس و جرئت‌ورزی دانش آموزان در دستور کار است.
نخبگان،سمنان،استان،بابيان،بنياد،آموزان،دانش،جرئت

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دستورانی بعدازظهر یک‌شنبه در نشست شورای نخبگان علمی و آئین تجلیل نخبگان علمی استان سمنان به میزبانی سالن جلسات یکی از شرکت‌های تولیدی سمنان ضمن بیان اینکه اقدامات جدیدی در استان سمنان با تلاش آموزش‌وپرورش در دست اجرا است تا مسئولیت‌پذیری، اعتمادبه‌نفس و جرئت ورزی بین دانش آموزان افزایش یابد، ابراز داشت: اکنون دانش آموزان ۱۵۰ مدرسه استان سمنان مسئولیت‌پذیری، اعتمادبه‌نفس و جرئت ورزی را در حال آموزش هستند.
وی بابیان اینکه شناسایی و پرورش استعدادهای دانش آموزان نخبه با همراهی معلمان و کادر آموزش‌وپرورش به‌طور ویژه در حال انجام است، افزود: برای اجرای این طرح ۲۵۰ نفر از کارکنان آموزش‌وپرورش برنامه‌هایی را در دست اجرا دارند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان بابیان اینکه پیوند آموزش‌وپرورش، دانشگاه و صنعت و تولید اقدامی مثبت برای توسعه استان است، ابراز داشت: می‌بایست بنیاد نخبگان با جلب همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی مرتبط و استفاده از ظرفیت‌ها یاور افراد خلاق و نخبه باشند.
فاطمه منصوری بابیان اینکه نگاه بنیاد نخبگان استان سمنان بر اساس حمایت و رشد و پرورش استعدادها برنامه‌ریزی‌شده است، تصریح کرد: از بنیاد نخبگان استان سمنان درخواست می‌شود تا طرح‌های مختلف خود را برای بهره‌برداری حداکثری آحاد جامعه به نحو شایسته اطلاع‌رسانی کنند.
وی بابیان اینکه میثاق نظام نخبگانی در بنیاد نخبگان تدوین‌شده است، افزود: هدف از تدوین آن وحدت دستگاه‌ها و سازمان‌های مربوط برای حمایت از نخبگان است تا با تسهیل ورود نخبگان به بازار کار، اثرگذاری این فرهیختگان در جامعه افزایش یابد.