خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهمیه ۱۰۰ هزار اصله نهال رایگان اسدآباد در هفته درختکاری

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 10 اسفند 1399 - 08:35
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اسدآباد از سهمیه ۱۰۰ هزار اصله نهال رایگان این شهرستان در هفته منابع طبیعی و درختکاری خبر داد.
شهرستان،نهال،چوب،رايگان،اسدآباد،زراعت،كشاورزان،طبيعي،منابع،ش ...

ایسنا/همدان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اسدآباد از سهمیه ۱۰۰ هزار اصله نهال رایگان این شهرستان در هفته منابع طبیعی و درختکاری خبر داد.
بهزاد شاهمرادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در هفته منابع طبیعی و درختکاری در شهرستان اسدآباد افزون بر ۱۳۰ هزار اصله نهال بین کشاورزان متقاضی که یک ماه قبل ثبت نام کرده و درخواست داده اند و در این رابطه بازدیدها و کارشناسی ها انجام شده، توزیع می شود.
وی تعداد کشاورزان متقاضی نهال رایگان را که اقدام به ثبت نام کرده اند، ۱۵۰ نفر برشمرد و افزود: اکثریت این نهال ها در راستای توسعه زراعت چوب از نوع صنوبر بوده است که توسط کشاورزان به صورت بادشکن و یا زراعت چوب کشت خواهد شد.
شاهمرادی با اشاره به اینکه هزینه حمل نهال های رایگان با افراد متقاضی نهال رایگان است، یادآور شد: در هفته درختکاری در کلیه خانه های هلال روستاهای شهرستان نهال رایگان توزیع می شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اسدآباد خاطرنشان کرد: امسال ۸۰ هکتار جنگل کاری در شهرستان در دست اجرا قرار داشت که تاکنون ۸۰ درصد این میزان برنامه محقق شده و تا پایان سال مابقی برنامه نیز انجام خواهد گرفت.
وی با اشاره به طرح تنفس درختان جنگل های شمالی و افزایش قاچاق چوب در مناطق غرب کشور به علت این طرح تنفس مطرح کرد: امسال شهرستان اسدآباد در بحث قاچاق چوب تنها به غیر از کشف و شناسایی یک مورد شامل سه کامیون که در ابتدای امسال رخ داد، مورد دیگری در این رابطه خوشبختانه نداشته و مشاهده نشده است.
شاهمرادی با تأکید بر ترغیب کشاورزان به کشت صنوبر در بحث گسترش و توسعه زراعت چوب شهرستان گفت: ایجاد فرصت های شغلی جدید، درآمدزایی برای جوامع محلی، استفاده از زمین های بایر، تنفس واقعی تر جنگل و طمع کمتر برای قطع درختان جنگلی، تأمین مواد اولیه صنایع سلولزی، تأمین نیاز صنایع چوبی کشور و احتیاج به واردات کمتر از دیگر مزایای توسعه زراعت چوب به شمار می رود.
انتهای پیام