خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه اروپا سفیر خود از ونزوئلا را فراخواند

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 10 اسفند 1399 - 02:07
اتحادیه اروپا سفیر خود را از کوبا فراخواند تا درباره درخواستی که از جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا داشته است، توضیح بدهد.
ناوارو،بورل،خواسته_شده_است،كوبا،لغو،سخنگوي

به گزار خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، یک سخنگوی «جوزف بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که از «آلبرتو ناوارو» خواسته شده است تا به بروکسل بازگشته و توضیحاتی ارائه بدهد.
گزارش‌ها حاکی است که ناوارو درخواستی را امضا کرده که در آن از بایدن خواسته شده است تا تحریم‌ها را علیه کوبا لغو کرده و عادی سازی روابط با این کشور را آغاز کند.
«پیتر استانو» سخنگوی بورل گفت که از ناوارو خواسته شده است که یادداشتی نیز درباره جزئیات این موضوع ارائه کند.
استانو درباره احتمال برکناری ناوارو اظهارنظر نکرد.
تارنمای پولیتیکو گزارش داد که ۱۶ قانونگذار در نامه‌ای به بورل درخواست کردند تا ناوارو را برکنار کند.
آنها استدلال کردند که این دیپلمات «شایستگی این منصب بالا را ندارد.
شایان ذکر است که باراک اوباما در آخرین سال ریاست جمهوری خود پس از نیم قرن با کوبا روابط دیپلماتیک برقرار و برخی محدودیت‌ها را لغو کرد.
در دوران چهار سال ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، دولت آمریکا اعمال تحریم‌ها علیه این کشور را از سر گرفت.